📌ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/SHOWROOM
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ. 10:00-18:00 TΗΛ.: 211 400 5426

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολη

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει για οποιοδήποτε λόγο αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση.


PAYPAL

Επιλέγοντας πληρωμή  μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά την διάρκεια αυτής, καμία προσωπική σας πληροφορία (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο myBow.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας την πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας θα  μεταφερθείτε στην υπηρεσία e-commerce της τράπεζας Eurobank η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά την διάρκεια αυτής, καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο myBow. Προσωρινά μη διαθέσιμο τρόπος πληρωμής λόγω αναβάθμισης των συστημάτων

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Επιλέγοντας την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (επίσκεψη σε υποκατάστημα της τράπεζας ή μέσω e-banking) θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 211 4005426 ή στο 6937118773 ή να μας στείλετε email στο info@mybow.gr για την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Λογαριασμοί Τραπεζών:

Eurobank
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0659.69.0201214809
IBAN: GR61 0260 6590 0006 9020 1214 809

Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση των χρημάτων δεν γίνει εντός του χρονικού ορίου των 3 εργάσιμων ημερών  από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας, η εμπορική συναλλαγή παύει να υφίσταται χωρίς  άλλη ειδοποίηση, εκτός εάν έχει προηγηθεί από εσάς αίτημα παράτασης στην ημερομηνία κατάθεσης.

Σε περίπτωση που η κατάθεση των χρημάτων γίνει με μεταφορά μέσω άλλης τράπεζας και υπάρχουν έξοδα τραπέζης, τότε τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.