📌ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/SHOWROOM
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ. 11:00-19:00 TΗΛ.: 211 400 5426

Αποστολές

παραλαβη απο το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/showroom

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το Κατάστημα/Showroom της εταιρείας μας, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας της προθεσμίας η παραγγελία θα ακυρώνεται χωρίς περαιτέρω ενημέρωση, εκτός εάν έχει προηγηθεί αίτημα παράτασης στην ημερομηνία παραλαβής.

Το Showroom είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-18.00

Μοσχονησίων 27,Περισσός 14232

Τηλ.: 211 4005426

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εώς τις 14.00 αποστέλλονται από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14.00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center (δείτε περισσότερα εδώ)

-Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ και δωρεάν με αγορές άνω 70€.

-Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

-Το κόστος της υπηρεσίας παράδοσης Σαββάτου είναι 2€.

-Το κόστος της υπηρεσίας αυθημερόν παράδοσης (5 ώρες) είναι 8€.

-Το Σαββατοκύριακο καθώς και τις επίσημες αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/παραδόσεις ή διεκπεραιώσεις παραγγελιών.  

Παρακαλούμε εάν υπάρχει για οποιοδήποτε λόγο αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση.