Έξοδα αποστολής & αντικαταβολής Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα 211 4005426 Αλλαγή προϊόντων
μόνο 2.95€
με αγορές άνω των 40€
τηλεφωνικές παραγγελίες
& επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα καθώς και αλλαγή με άλλο προϊόν. Επίσης μπορείτε να κάνετε επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού για επόμενη αγορά σας οποτεδήποτε πραγματοποιηθεί.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ SHOWROOM

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού στο showroom χωρίς χρέωση (δείτε παρακάτω τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της αλλαγής)

Το Showroom είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-21.00 & Σαββάτο 10.00-15.00 

Μοσχονησίων 27, Περισσός 14232

ΑΛΛΑΓΗ με courier

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο τα έξοδα αποστολής/επιστροφής είναι δωρεάν για την πρώτη αλλαγή.

Η δωρεάν αλλαγή δεν ισχύει σε προϊόντα με έκπτωση ανεξαρτήτως περιόδου, σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής/επιστροφή είναι 2,95€.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελία σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς (η χρέωση της επιστροφής σας 2,95€ αφαιρείται από το συνολικό ποσό της επιστροφής σας) και το ποσό της επιστροφής σας θα κατατεθεί στον λογαριασμό σας εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση πιστωτικού κουπονιού, θα σας σταλεί προσωπικό μήνυμα με το κουπόνι που θα αντιστοιχεί στο ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων και με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν εσάς.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι την στιγμή που το προϊόν ή τα προϊόντα θα φτάσουν σε εμάς βρίσκεται στην δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά τους ούτως ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής τους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράσατε από εμάς 1) αλλαγή και αντικατάσταση με άλλο προϊόν 2) έκδοση πιστωτικού κουπονιού ή 3) επιστροφή χρημάτων.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας αλλιώς αν έχει παρέλθει το χρονικό όριο αυτό, η επιστροφή των προϊόντων ενδέχεται να απορριφθεί.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει  την απόδειξη λιανικής πώληση και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκι). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να μην υποστεί φθορά ή ζημιά, να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί πέραν της δοκιμής. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο info@mybow.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 4005426

Μας αποστέλλετε το δέμα, αφού έχετε σιγουρευτεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με το επιστρεφόμενο προϊόν, θα προχωρήσουμε αμέσως στην αντικατάσταση του, στην επιστροφή των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

Σημείωση:

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στο εξωτερικό του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, οφείλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

myBow

Μοσχονησίων 27

Περισσός, Νέα Ιωνία 14232

Τηλ: 211 4005426